пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Засідання школи молодого спеціаліста для практичних психологів дошкільних навчальних закладів області

20 жовтня 2016 року обласним центром практичної психології і соціальної роботи було проведено засідання школи молодого спеціаліста для практичних психологів дошкільних навчальних закладів області з проблеми «Організація роботи практичного психолога дошкільного навчального закладу».
«Нормативно-методичний супровід діяльності практичного психолога в умовах сучасного дошкільного навчального закладу» було детально висвітлено методистом відділу дошкільної та початкової освіти Надією Михайлівною Жеребцовою.
Директор обласного центру практичної психології і соціальної роботи Тетяна Іванівна Чала ознайомила молодих спеціалістів з принципами діяльності фахівців психологічної служби, нормативною та планово-звітною документацією, надала роз’яснення щодо її ведення, відповіла на запитання учасників.
Зі специфікою та змістом роботи практичного психолога в системі дошкільної освіти ознайомила новопризначених спеціалістів методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Олена Михайлівна Антоненко, яка надала методичні рекомендації щодо здійснення психологічного супроводу навчально-виховного процесу ДНЗ, презентувала методичні матеріали та надала роз’яснення щодо їх впровадження.
Матеріали для практичних психологів ДНЗ можна знайти на окремій сторінці  блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар