вівторок, 18 вересня 2018 р.

Просвітницький тренінг у рамках інформаційної кампанії #CтопБулінг


14 вересня 2018 року методистами обласного центру практичної психології та соціальної роботи Людмилою Андріївною Третинніковою, Іриною Миколаївною Лісовецькою спільно зі спеціалістами Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області було проведено інформаційно-просвітницький тренінг для здобувачів освіти Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №35 у рамках інформаційної кампанії #CтопБулінг. 
Фахівці Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області ознайомили учасників з проектом «Я МАЮ ПРАВО!», в рамках якого заплановано проведення інформаційних заходів для учасників освітнього процесу з профілактики та попередження булінгу в закладах освіти області.
Методистами центру спільно з практичним психологом закладу Інною Олександрівною Руденок та соціальним педагогом Яною Володимирівною Карпенко проведено ряд інтерактивних вправ з учасниками тренінгу щодо визначення поняття «булінг», причин виникнення булінгу у шкільних колективах та шляхів попередження цього явища. Учні переглянули соціальний відеоролик «Зупинимо булінг», отримали інформаційні буклети, прапорці та кульки з логотипом проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар