середу, 8 травня 2019 р.

Визначено переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів у номінації «Профілактичні програми»


У ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми».
 На конкурс було подано 41 авторську програму, які оцінювало компетентне журі у складі науковців, практичних психологів, соціальних педагогів і представників громадських організацій. Наказом Міністерства освіти і науки України від 26.04.2019 №593 затверджено рейтинговий список переможців цього престижного змагання професіоналів.
Вітаємо Садову Інну Вікторівну, практичного психолога Прилуцької гімназії імені Віктора Андрійовича Затолокіна Прилуцької міської ради Чернігівської області, яка увійшла до трійки лідерів серед практичних психологів (третє  місце) з профілактичною програмою  «Психологічний театр – інтерактивний метод профілактики особистісних та поведінкових відхилень в учнів».

Немає коментарів:

Дописати коментар