понеділок, 30 березня 2015 р.

Робота психолога в кризовий період в Україні

25 березня 2015 року на базі психолого-педагогічного факультету Чернігівського державного педагогічного університету проведено круглий стіл для студентської молоді з проблеми «Робота психолога в кризовий період в Україні».
Психологи центру психолого-соціальної допомоги постраждалим в наслідок АТО та людям, що знаходяться в кризових станах «Ресурс», спілкувалися з майбутніми психологами-студентами: обговорювали питання роботи психолога з воїнами АТО,  сім’ями, члени родин яких знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції. Методистом обласного центру практичної психології і соціальної роботи Лісовецькою І.М., яка входить до складу громадської організації «Ресурс», висвітлено питання психологічного супроводу мобілізованих. Студенти виявили ініціативу щодо здійснення волонтерської  діяльності.

Завідувач кафедри екологічної психології, професор Скребець В.О.,  висловив своє бачення щодо структурування та аналізу роботи, яку здійснюють психологи в напрямку допомоги постраждалим особам.

Немає коментарів:

Дописати коментар