четвер, 25 лютого 2016 р.

Навчальний семінар для психологів ЗНЗ м.Чернігова

25 лютого 2016 року об 11 годині на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  імені К.Д. Ушинського  проведено навчальний семінар для практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів м.Чернігова з проблеми: «Подолання негативних проявів в учнівському середовищі. Створення сприятливих умов для розвитку особистості учня». 
На семінарі були присутні 18 практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів м.Чернігова. Завідувачка кафедри психології ЧОІППО  імені  К.Д. Ушинського Чепурна Г.Л. висвітлила питання формування психологічно-безпечного середовища у закладах освіти; працівники Центру Грищенко І.В. та Антоненко О.М. акцентували увагу на питаннях адаптації учнів до навчання у 1 класі та у середній ланці ЗОШ. 
Семінар відбувся з використанням психологічних методик та тренінгових вправ. Учасники отримали інформацію на електронних носіях. Детальніше з матеріалами семінару можна ознайомитися на сторінках блогу у рубриці "Матеріали семінарів/вебінарів" та "Фото матеріали".

Заступник директора Центру  Грищенко І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар