пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

14 квітня 2016 року обласним центром практичної психології і соціальної роботи на базі Ніжинського дошкільного навчального закладу №17 «Перлинка» Ніжинської міської ради проведено навчальний семінар-тренінг для практичних психологів  навчальних закладів м. Ніжина з проблеми «Корекція кризових станів у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку». На семінарі методистом обласного центру практичної психології і соціальної роботи Антоненко Оленою Михайлівною було висвітлено  такі питання:
1.     Теорія та практика впровадження ігротерапевтичних технік у роботі з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.
2.     Техніки психологічної допомоги дітям у кризових ситуаціях. Структура індивідуального корекційного заняття.
3.     Використання проективних корекційних методик  у вирішенні проблем батьківсько-дитячих взаємин.
4.     Техніка психологічної допомоги у посттравматичний період. Робота з втратою.

Учасники семінару мали можливість закріпити на практиці представлений матеріал, отримати методичні рекомендації щодо його впровадження на електронних носіях та відповідь на поставлені запитання. В роботі семінару взяли участь: методист з психологічної служби м. Ніжина Гіль О.М, 25 практичних психологів загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів м. Ніжина. Всім учасникам семінару було вручено сертифікати.


  




Немає коментарів:

Дописати коментар