четвер, 13 жовтня 2016 р.

Впровадження тренінгової програми «Відродження ресурсів» у роботу з дітьми, які перебувають у кризовій ситуації

12 жовтня на базі Малодівицької ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцького району методистом обласного центру практичної психології і соціальної роботи Лісовецькою І.М. проведено навчальний семінар-тренінг для працівників психологічної служби району з проблеми «Впровадження тренінгової програми «Відродження ресурсів» у роботу з дітьми, які перебувають у кризовій ситуації».
Семінар відкрила директор навчального закладу Синенко Л.О., яка презентувала заклад та акцентувала увагу на співпраці адміністрації школи і практичного психолога.
 Методист  з психологічної служби районного методичного кабінету  Партиченко О.П. висвітлила питання  психолого-педагогічному супроводу дітей, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.
Методистом Центру розкриті питання:
-  Кризові ситуації у житті дитини. Реакції на кризову ситуацію у дітей різних вікових категорій.
- Психологічний супровід дітей, які перебувають у кризовій ситуації.
- Методи та техніки в профілактиці кризових психічних станів.
Лісовецькою І.М. була презентована авторська тренінгова програма «Відродження ресурсів» по  роботі з дітьми, які перебувають у кризовій ситуації.
Протягом навчального семінару-тренінгу психологами було практично опрацьовано ряд вправ з програми, надано методичні рекомендації щодо роботи з дітьми,  які перебувають у кризовій ситуації.

Методист Центру                                                         І. Лісовецька

Немає коментарів:

Дописати коментар