пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Методи та техніки в роботі практичного психолога з дитячою травмою


10 листопада на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбувся навчальний семінар-тренінг для практичних психологів закладів освіти інтернатного типу з проблеми «Методи та техніки в роботі практичного психолога з дитячою травмою».
Під час семінару директором обласного центру практичної психології і соціальної роботи Чалою Т.І. було висвітлено питання щодо організації роботи практичних психологів в закладах освіти інтернатного типу.
Методист Центру Лісовецька І.М. акцентувала увагу на особливостях психологічного супроводу дітей, які перебувають у кризовій ситуації; презентувала авторську тренінгову програму «Відродження ресрсів» по роботі з дітьми цієї категорії; деякі вправи з Програми було практично опрацьовано з  учасниками та надала методичні рекомандації щодо впровадження Програми у навчальному закладі.
Практичним психологом комунального закладу Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату  І-ІІІ ст. Божко Н.С. проведено корекційну техніку  щодо вирішення внутрішніх особистісних проблем.
Участь у семінарі взяло 11 психологів закладів освіти інтернатного типу. Учасники отримали тренінгову програму «Відродження ресурсів».


Методист Центру                                                         І.Лісовецька

Немає коментарів:

Дописати коментар