середу, 8 лютого 2017 р.

7 лютого 2017 року розпочато впровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми для підлітків та їх батьків «Сімейна розмова» у 2016-2017 навчальному році. На базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбувся установчий семінар-тренінг для практичних психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова. В ході семінару були обговорені такі питання: основна ідея, завдання, результати, алгоритм впровадження у 2016-2017 навчальному році, особливості роботи з учнями та їх батьками, рекомендації щодо проведення моніторингу ефективності впровадження Програми.
Участь у семінарі взяли 14 осіб. Учасники семінару отримали навчально-методичні матеріали для проведення тренінгів та самостійної роботи учнів та їх батьків.
За результатами впровадження планується обласний фестиваль-конкурс «Увійдіть у світ своєї дитини, доки відчинені двері», переможець якого буде делегований на фестиваль, що відбудеться 12-14 червня 2017 року в м. Очаків, Миколаївської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар