пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Шановні колеги та партнери! 
Наближається важлива для усіх небайдужих дата – 18 листопада, коли відзначатиметься Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства.
Цей день покликаний допомогти підтримувати увагу суспільства до необхідності залучення усіх можливих ресурсів аби зупинити ганебне поводження з дітьми.
 Український фонд «Благополуччя дітей» запрошує вас також долучитися до відзначення Європейського дня.
 Яким чином це можна зробити? Рада Європи, яка є ініціатором започаткування цього дня, пропонує проводити заходи у децентралізований спосіб, тобто, коли організації та окремі особи самі вирішують, в який спосіб реалізовувати власні ініціативи.
Наприклад, наш Фонд вже провів вебінар на тему «Навчимо дитину захищатися», під час якого були презентовані вже знайомі вам методичні матеріали для формування навичок безпечної поведінки дітей, а також видав додатковий тираж у 1000 книжок для дітей «Кіко та рука» (у зменшеному форматі) та листівок для батьків «Як навчити дитину правила «Тут мене не торкайся», готових до розповсюдження.
 Тому, якщо ви чи ваші колеги зацікавлені у проведенні заходів з батьками та дітьми до відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства у період з 13 по 25 листопада, ми готові надіслати вам наявні матеріали.
 Закликаємо також демонструвати ваші ініціативи у соціальних мережах, в тому числі на сторінці кампанії «Один із п’яти», та використовувати хештег #18November_StopViolenceAgainstChildren.

Щиро ваша,
 Юлія Малієнко,
керівник проекту
Український фонд «Благополуччя дітей»
тел./факс (044) 537-20-16

Немає коментарів:

Дописати коментар