вівторок, 21 листопада 2017 р.

Тренінг «Ідентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми».


15-16 листопада громадська організація "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини" реалізувала проект "Посилення спроможності представників державних та правоохоронних органів, дитячих закладів опіки і піклування Чернігівської області щодо ідентифікації та допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми в рамках Національного механізму взаємодії" шляхом проведення тренінгу «Ідентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми». 
          У роботі тренінгу взяли участь представники правоохоронних органів, органів охорони здоров'я, центрів соціальних служб у справах сім'ї, дітей та молоді та інших організацій, дотичних до вирішення даної проблеми у нашому регіоні. 
У рамках тренінгу було розглянуто механізм взаємодії суб'єктів у сфері протидії торгівлі людьми, визначено прямі і непрямі індикатори в процесі ідентифікації дітей, постраждалих від ТЛ, проведено рольові співбесіди з дітьми, що постраждали від торгівлі людьми. Грищенко Ірина Володимирівна, заступник директора Центру, взяла участь у роботі тренінгу та отримала відповідний сертифікат. Всім, хто зацікавлений у проведенні відповідного тренінгу для працівників психологічної служби області, прохання звертатися до Центру з метою визначення дати проведення заходу. Запрошуємо до співпраці!

Немає коментарів:

Дописати коментар