вівторок, 20 березня 2018 р.

Робота психолога з дітьми учасників АТО, дітьми із сімей внутрішньо переміщених осіб та дітьми, які перебувають у кризовому стані

19 березня на базі Куликівського районного центру позашкільної освіти методистом обласного центру практичної психології і соціальної роботи Лісовецькою Іриною Миколаївною проведено навчальний семінар для працівників психологічної служби району з проблеми «Робота психолога з дітьми учасників АТО, дітьми із сімей внутрішньо переміщених осіб та дітьми, які перебувають у кризовому стані. Авторська тренінгова програма «Шлях до успіху».
 У ході семінару акцентувалася увага на психологічних особливостях дітей зазначених вище категорій; формах роботи працівників психологічної служби щодо на формування адекватної самооцінки, впевненості у собі,  вміння розпізнавати та проговорювати свої емоції та емоції інших, розвиток комунікативності, стабілізацію емоційного стану, формування стресостійкості.
Протягом семінару також розглянуті питання профілактики насильства,  булінгу в освітньому середовищі та попередження участі здобувачів освіти у  небезпечних квестах.
Працівниками психологічної служби  практично опрацьовані вправи, методистом надані методичні рекомендації.
  Методист Центру                                                                    І.Лісовецька

Немає коментарів:

Дописати коментар