пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

День дошкілля

Працівники Обласного центру практичної психології та соціальної роботи  (директор Центру Олена Антоненко та методист Центру Олена Дрозд) стали учасниками заходів організованих з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського. Маючи нагоду, фахівці Центру наголосили на важливості психологічного супроводу розвитку дітей дошкільного віку та дотриманні принципу наступності при його здійсненні в період переходу дошкільнят до Нової української школи.
Вже більше 14 років триває професійна взаємодія та тісна колегіальна дружба між відділом початкової та дошкільної освіти інституту та обласним центром практичної психології та соціальної роботи. Високий професіоналізм, толерантність, обізнаність та людяність – такі враження від спілкування з вами протягом цих років, шановні наші колеги! Ми щиро вітаємо вас зі святом! Бажаємо вам  творчих злетів та наснаги, ви надихаєте дошкілля Чернігівщини  на нові звершення, даєте йому орієнтири та підтримку, усіляких вам гараздів та зі святом!
Дорогі фахівці психологічної служби закладів дошкільної освіти, вітаємо вас та ваших колег зі Всеукраїнським Днем дошкілля. Зичимо вам успіхів у вашій роботі, взаєморозуміння, взаємоповаги в колективах та щирої любові від ваших маленьких здобувачів дошкільної освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар