пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Семінар-тренінг «Навчіть дитину захищатися»

18 жовтня 2018 року на базі відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації методистами обласного центру практичної психології і соціальної роботи Дрозд Оленою Миколаївною, Третинніковою Людмилою Андріївною проведено навчальний семінар-тренінг для працівників психологічної служби, заступників директорів освітніх закладів з виховної роботи, педагогів-організаторів, вчителів початкових класів, вихователів груп подовженого дня Ніжинського району за програмою «Навчіть дитину захищатися» (для дітей віком 4 – 9 років). Програма спрямована на формування навичок безпечної поведінки, відстоювання особистих кордонів та попередження сексуального насильства над дітьми.
Учасники семінару спробували себе в ролі ведучих інтерактивних бесід для дітей, передбачених програмою, що додало їм впевненості у своїх професійних навичках.
Навчання пройшло 18 осіб, які отримали свідоцтва, методичні матеріали для впровадження програми: буклет для батьків, книжку «Казка на ніч», методичний посібник «Навчіть дитину захищатися» (в електронному вигляді).

Немає коментарів:

Дописати коментар