пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Створення сприятливого середовища для втілення програм з комплексного статевого виховання в Україні


1-2 листопада 2018 року Ірина Грищенко, заступник директора обласного центру практичної психології і соціальної роботи, та Олена Анищенко, старший викладач кафедри  педагогіки та психології  Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, перебували на Моніторинговій зустрічі в рамках проекту «Створення сприятливого середовища для втілення програм з комплексного статевого виховання в Україні».
Проект реалізується Благодійним Фондом «Здоров'я жінки та планування сім'ї» за підтримки Міжнародної організації планованого батьківства/IPPF.
У рамках зустрічі відбулася презентація посібника для проведення інтерактивних занять «Здоров'я молоді та його складові». Під час зустрічі учасники з усієї України мали змогу відпрацювати навички самопрезентації у форматі «Світове кафе», попрацювати у малих групах, обговорити й спланувати подальші кроки щодо активного впровадження в областях посібника «Репродуктивне здоров'я та відповідальна поведінка учнівської молоді». Учасники зустрічі обмінялися досвідом роботи за модулями згаданого посібника та взяли активну у часть у розробці програми, за якою матимуть змогу працювати викладачі предмету «Основи здоров'я» та вчителі, що викладають предмети природничого циклу, а також працівники психологічної служби системи освіти.  
З матеріалами зустрічі можна ознайомитися на сторінках блогу обласного центру практичної психології і соціальної роботи Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського у розділі "Семінари".

Немає коментарів:

Дописати коментар