середу, 19 грудня 2018 р.

Підготовка тренерів профілактичної програми «Вибір-8»

17-18 грудня 2018 р. заступник директора обласного центру практичної психології і соціальної роботи Ірина Грищенко взяла участь у роботі тренінгу з підготовки спеціалістів щодо попередження ризикованої поведінки серед дітей на базі Чернігівського обласного молодіжного центру.
Тренери заходу – Ліна Махоткіна, старший викладач Національного університету «Чернігівський колегіум», та Валерій Рябуха, головний спеціаліст з профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі Чернігівського обласного молодіжного центру.
Метою тренінгу було поширення в Чернігівській області науково обґрунтованої профілактики ризикованої поведінки серед дітей.
Участь у роботі взяли 40 представників закладів системи освіти та 3 представники ювенальної превенції ГУНП в Чернігівській області. 
Результатом заходу стала підготовка тренерів програми «Вибір-8» (профілактика ризикованої поведінки серед дітей 13-14 років); залучення спеціалістів до пілотного проведення програми «Вибір-8» в усіх районах Чернігівської області; налагодження плідної взаємодії між усіма учасниками заходу.
Майбутні тренери отримали електронний посібник програми «Вибір-8», презентації та відеофільми на електронних носіях.
Матеріали тренінгу можна переглянути у вкладці "Тренінги/Програми".

Немає коментарів:

Дописати коментар