понеділок, 4 лютого 2019 р.

1 лютого 2019 року на базі навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області Третинніковою Людмилою Андріївною, методистом навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти  Чернігівської області Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського було проведено третє, завершальне, заняття для працівників психологічної служби професійної (професійно-технічної) освіти за спецкурсом «Базові навички медіації в освітньому закладі» (24 години).
Спецкурс впроваджувався у три етапи, (18, 25 січня, 01 лютого 2019 року) протягом яких практичні психологи і соціальні педагоги професійної (професійно-технічної) освіти отримали базові знання із конфліктології, ознайомилися з етапами, принципами, правилами проведення медіації та відпрацювали комунікативні навички медіатора. Практична частина навчання дала змогу учасникам спробувати себе безпосередньо в ролі медіатора та оцінити метод медіації в дії.
Навчання пройшло 12 працівників психологічної служби професійної (професійно-технічної) освіти у Чернігівській області. Усі учасники навчання отримали свідоцтва Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського та методичну літературу щодо впровадження відновних методик в освітньому закладі на електронних носіях.

Немає коментарів:

Дописати коментар