середу, 6 березня 2019 р.

Методичне об’єднання новопризначених методистів з психологічної служби об’єднаних територіальних громад


05 березня 2019 року Навчально-методичним центром психологічної служби у системі освіти Чернігівської області на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського проведено методичне об’єднання новопризначених методистів з психологічної служби об’єднаних територіальних громад з проблеми «Організація роботи практичного психолога та соціального педагога у закладах освіти об’єднаних територіальних громад». 
Питання нормативно-правової бази діяльності психологічної служби у системі освіти висвітлила Олена Михайлівна Антоненко, директор Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області. Щодо порядку атестації працівників психологічної служби у системі освіти області присутніх ознайомила Людмила Андріївна Третиннікова, методист центру. Ірина Володимирівна Грищенко, заступник директора, зробила огляд блогу Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області та надала роз’яснення щодо контрольних документів у роботі методиста з психологічної служби об’єднаних територіальних громад.
Про важливість, актуальність, проходження навчання та впровадження профілактичних програм працівниками психологічної служби учасників ознайомила Ірина Миколаївна Лісовецька, методист центру. Також Ірина Миколаївна ознайомила методистів з планом курсів підвищення кваліфікації та тематичних курсів для працівників психологічної служби на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського на 2019 рік.  
Щодо порядку проведення  щорічного Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» та ролі методистів з психологічної служби у організації та проведенні ІІІ етапу конкурсу наголосила Олена Миколаївна Дрозд, методист центру.
Учасники долучилися до обговорення проблем щодо організація роботи практичного психолога та соціального педагога у закладах освіти об’єднаних територіальних громад, отримали інформаційні буклети та відповіді на поставлені запитання. Загалом участь у заході взяло 19 осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар