вівторок, 14 травня 2019 р.

Формування позитивного іміджу сім*ї та її соціальна підтримка

13 травня заступник директора навчально-методичного центру психологічної служби  у системі освіти Чернігівської області Ірина Грищенко взяла участь у засіданні круглого столу "Формування позитивного іміджу сім*ї та її соціальна підтримка" і висвітлила питання "Психологічні аспекти формування відповідальної поведінки учнівської молоді". Захід був організований обласним центром соціальних служб для сім*ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією "Спілка жінок Чернігівщини". Участь у роботі взяли представники департаменту сім*ї, молоді та спорту ОДА, служби у справах дітей ОДА, навчально-наукового інституту права і соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету, національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.
Чи не вперше акцент подібного заходу було зроблено саме на позитивних зрушеннях у сфері формування іміджу сім*ї, створення та підтримки української родини, збереження та формування родинних традицій, надання соціальної підтримки багатодітним сім*ям. 
За результатами виступів учасників круглого столу були розроблені пропозиції з метою створення обласної програми задля підтримки родин Чернігівщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар