пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Засідання круглого столу «Протидія насильству у дитячому середовищі»

Зважаючи на суспільну значимість запобігання проявам насильства щодо дітей та до Міжнародного дня боротьби проти насильства, що відзначається щорічно 2 жовтня, Головним територіальним управлінням юстиції у Чернігівській області проведено засідання круглого столу «Протидія насильству у дитячому середовищі».
 Участь у роботі взяли також представники відділу ювенальної превенції, Служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації, Регіональний представник Уповноваженого Верховної Рали України з прав людини у Чернігівській області. Грищенко Ірина Володимирівна, заступник директора Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області, взяла участь у роботі круглого столу  та висвітлила питання «Профілактичні програми щодо протидії насильству у дитячому середовищі».
Учасники засідання взяли активну участь у обговорення актуальних питань протидії насильству у дитячому середовищі, дотримання прав дитини, створення безпечного освітнього середовища. Організатори закликали всіх представників урядових та громадських організацій не залишатися байдужими до проблеми насильства.

Немає коментарів:

Дописати коментар