понеділок, 19 квітня 2021 р.

Апробація посібника

Благодійний фонд "Здоров'я жінок та планування сім'ї" за підтримки IITE ЮНЕСКО адаптував та випустив серію навчальних відеороликів для українських підлітків та молоді. 

Посібник «Використання анімаційних відеороликів при проведенні просвітницьких занять із учнівською молоддю з питань здорового способу життя та відповідальної поведінки» є методичним матеріалом, що допоможе спеціалістам у підготовці до занять, під час яких будуть демонструватися та обговорюватися анімаційні відеоролики, що додаються до цього посібника. 

Тематика відео та вправ у посібнику дозволяє ініціювати обговорення питань здорового способу життя, статевого дозрівання, репродуктивного здоров’я, безпечної поведінки, основ відповідального батьківства, профілактики насильства у молодіжному середовищі. 

Посібник та відео стануть у нагоді вчителям, шкільним психологам та соціальним педагогам закладів освіти для використання в рамках уроків з основ здоров’я, біології, громадянської освіти, під час факультативних занять, гурткової та позакласної роботи, годин психолога. 

Після апробації посібник та відео будуть подані до Міністерства освіти та науки України для отримання грифу «рекомендовано» для використання у  закладах освіти.

Просимо Вас у термін до 30 квітня 2021р.:

1) переглянути ролики разом учнівською молоддю, користуючись інструкцією щодо його перегляду (у Посібнику),

2)      заповнити опитник по кожному із роликів, які вдалося продемонструвати,

3)      надіслати заповнену форму зворотнього зв’язку на електронну адресу slobodian@rhr.org.ua

 

Щоб надіслати звіт про апробацію, Ви можете:

1)  роздрукувати цей файл з формою зворотного зв’язку, заповнити його від руки, відсканувати чи сфотографувати та надіслати

або

2) заповнити форму на комп’ютері, зберегти файл та надіслати його.

 

Дякуємо за Вашу допомогу!

Відео доступні на Youtube каналі Фонду



Немає коментарів:

Дописати коментар