пʼятницю, 21 жовтня 2022 р.

Групи психологічної підтримки для дітей, батьків та освітян вже працюють на території Чернігівської області

Методистами навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д Ушинського проведено групи психологічної підтримки за Програмою «Діти і війна: техніки зцілення» в рамках Проєкту «ПОРУЧ».
Зокрема, групи психологічної підтримки були проведені для здобувачів освіти та їх батьків Седнівского ліцею Седнівської селищної ради Чернігівського району, ліцею 15 міста Чернігова.

Програма допомагає розібратися у почуттях та реакціях на виклики сьогодення, отримати навички самодопомоги, стабілізації свого емоційно-психологічного стану та надає практичні інструменти першої психологічної допомоги іншим людям.

Також психологічну підтримку отримали педагогічні працівники із міст Мени Корюківського району, Чернігова, Прилук, Новгород-Сіверська Новгород-Сіверського району, Городні Чернігівського району та Сновської територіальної громади Чернігівської області.

Програма включає в себе 6 онлайн-зустрічей 2 рази на тиждень до 90 хв. кожна.

Навчання безкоштовне!!!

По завершенню навчання освітяни отримують сертифікат на 0,5 ЄКТС.

Долучитися до групи психологічної підтримки для освітян можна зареєструвавшись за посиланням: https://forms.gle/qQbrQCxkNHVtmDfG8

За більш детальнішою інформацією звертайтесь до координаторів програми в Центрі: Олени Дрозд 0637173401 або Людмили Третиннікової 0935523318.

Раді будемо співпрацювати та ставати емоційно сильнішими разом з Вами. Кожен з нас на своєму місці робить свій вклад у спільну Перемогу України. Все буде Україна!!!

«Діти і війна: техніки зцілення» в рамках Проєкту «ПОРУЧ»

Немає коментарів:

Дописати коментар