вівторок, 12 квітня 2016 р.

7 квітня 2016 року обласним центром практичної психології і соціальної роботи проведено обласний вебінар з проблеми «Організація та зміст роботи практичних психологів дошкільних навчальнихо закладів».
На вебінарі було обговорено такі питання:
1.                  Роль, функції та місце практичного психолога в організації навчального процесу дошкільного навчального закладу (Чала Тетяна Іванівна, директор обласного центру практичної психології і соціальної роботи).
2.                  Основні напрямки роботи практичного психолога системи дошкільної освіти  (Антоненко Олена Михайлівна, методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи).
3.                   Ведення планово-звітньої документації практичних психологів дошкільних навчальних закладів (Антоненко О. М.).
Учасники вебінару мали можливість включатися в дискусію за допомогою веб-чату та отримати відповідь на поставлені запитання щодо організації діяльності практичних психологів системи дошкільної освіти. Для учасників семінару на блозі ОЦППСР розміщено методичні рекомендації для новопризначених спеціалістів «Організація роботи практичних психологів дошкільних навчальних закладів (Антоненко О. М.).


Немає коментарів:

Дописати коментар