середу, 3 травня 2017 р.

Реабілітація учасників АТО та членів їх родин: обмін досвідом між регіонами

21-22 квітня  на базі громадської організації «Центр психолого-соціальної допомоги «Ресурс», у рамках проекту «Точка опори 2», відбувся навчальний семінар для громадських організацій  «Ріка Життя» (Дніпропетровська обл.), «Закарпаття - Донбас» (Закарпатська область) та волонтерів області з проблеми «Реабілітація учасників АТО та членів їх родин».
Представники «Ресурсу» ділилися своїм досвідом роботи для впровадження його в інших регіонах за напрямками: «Основи роботи на тренажері «Сухожил»  (по відновленню роботи м’язів, сухожиль учасників АТО), «Робота з дітьми, які перебувають у кризових станах (тренінгова програма «Відродження ресурсів»).
Наші гості відвідали музей «Незламні», який створено на базі Центру учасниками АТО, познайомилися з роботою флоат-терапії по відновленню психо-емоційного стану та нервової системи.
У рамках семінару відбулося підписання Меморандумів про співпрацю між «Центром психолого-соціальної допомоги «Ресурс» та громадськими організаціями «Ріка Життя» та «Закарпаття - Донбас».
Протягом семінару учасники мали можливість поділитися своїм досвідом, обговорити різні проблеми та спільно знайти шляхи їх вирішення.
Такі заходи не тільки об’єднують, але й   дають впевненість у тому, що ми робимо; дають можливість зрозуміти актуальність та потрібність нашої роботи; ще раз зрозуміти: «У єдності наша сила!».
У семінарі взяли участь 26 волонтерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар