вівторок, 26 листопада 2019 р.

Конференція з питань статевого виховання підлітків та молоді «Сексуальне та репродуктивне здоров’я та права починаються у школі».

 22 листопада 2019р. у м. Києві за підтримки Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» відбулася щорічна конференція з питань статевого виховання підлітків та молоді «Сексуальне та репродуктивне здоров’я та права починаються у школі».
До участі у роботі конференції були запрошені Світлана Фіцайло, заступник начальника відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти і науки України, Ірина Сорока, завідувач відділу вікових особливостей здоровя Міністерства охорони здоровя України, Юлія Новак, Програмна радниця з питань молоді та ВІЛ Фонду народонаселення ООН в Україні/UNFPA, представники інститутів післядипломної педагогічної освіти, молодіжних організацій.
На заході йшлося про досягнення, труднощі та перспективи у розвитку сексуальної освіти та статевого виховання в Україні. Серед іншого, були презентовані результати роботи Інститутів підвищення педагогічної кваліфікації і академій неперервної освіти у напрямку посилення спроможності освітян здійснювати навчання учнівської молоді з питань статевого та репродуктивного здоров’я та прав.
Заступник директора навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області Ірина Грищенко взяла активну участь у обговорення напрямків для розвитку репродуктивної освіти в Україні у форматі «Світове кафе».

Немає коментарів:

Дописати коментар