неділю, 26 вересня 2021 р.

Участь у вебінарі для практичних психологів і соціальних педагогів закладів професійно-технічної освіти Чернігівщини «Модель діяльності працівників психологічної служби ЗПО Чернігівської області у 2021 -2022 н.р.»

22 вересня 2021 року на базі НМЦПТО у Чернігівській області  методист Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області Ірина Лісовецька взяла участь у вебінарі для практичних психологів і соціальних педагогів закладів професійно-технічної освіти Чернігівщини «Модель діяльності працівників психологічної служби ЗПО Чернігівської області у 2021 -2022 н.р.».  Захід проводився одночасно у двох форматах: офлайн і онлайн.

У рамках вебінару методистом Центру проведено тренінгове заняття «Формування навичок стресостійкості в реаліях сьогодення». Учасники обговорили від чого залежить стресостійкість, як давати можливість керувати собою, своїми емоціями та захищати себе від надмірного негативу, формувати  позитивні установки.

Учасники активно та конструктивно взаємодіяли між собою, ставили  запитання та виносили пропозиції щодо роботи над собою з формування навичок стресостійкості, та як організувати відповідну роботу з учасниками освітнього процесу на місцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар