вівторок, 28 вересня 2021 р.

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

 Відповідно до листа Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України від 23 вересня 2021 року № 4/793-21 у закладах освіти області з 27 вересня до 1 жовтня 2021 року проходить Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

У закладах освіти проводяться тематичні заходи (уроки, зустрічі, обговорення, тренінги, форуми, конференції, квести тощо).

До попередження булінгу в закладах освіти залучаються працівники правоохоронних органів, охорони здоров’я, представники громадськості, батьки.

На сайті Міністерства освіти і науки України розміщено перелік організацій, які займаються проблемами протидії булінгу в Україні (режим доступу: https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/protidiya-bulingu/orgaizaciyi-yaki-zajmayutsya-pitannyami-buingu-v-ukrayini) та довідкові матеріали для проведення занять з дітьми щодо протидії булінгу (режим доступу: https://mon.gov.ua/ua/osvita/pozashkilna-osvita/vihovna-robota-ta-zahist-prav-ditini/bezpeka-ditej-v-interneti).

Інформаційні матеріали з питань протидії булінгу розміщено на блозі Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області (режим доступу: https://nmcps.blogspot.com/p/blog-page_28.html).

Долучаймося до акції та протидіймо булінгу разом!

1 коментар:

  1. What is the safest place to gamble in USA? - Dr. Michael
    As you walk through the casino floor, you'll notice the number of 공주 출장마사지 players 오산 출장안마 who choose to gamble, the amount that 구리 출장마사지 you 광주 출장샵 will win, and 안동 출장안마 the amount that

    ВідповістиВидалити