четвер, 18 листопада 2021 р.

Схвалення ППД

18 листопада 2021 року відбулося чергове засідання науково-методичної ради ЧОІППО імені К.Д.Ушинського.

Третиннікова Л. А., методист навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області, презентувала досвід роботи Радченко В.Б., соціального педагога КЗ «Прилуцька спеціальна школа» Чернігівської обласної ради, з теми «Соціально-педагогічний супровід сім’ї дитини з особливими освітніми потребами».

Валентина Брониславівна розповіла присутнім про різні форми роботи,  зокрема, тематичні міні-семінари, бесіди, заняття з елементами тренінгу на яких висвітлюються проблемні теми, які вона використовує в роботі з батьками дітей з особливими освітніми потребами.

Дрозд О.М., методист навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області, презентувала досвід роботи Колесник Г.В., практичного психолога Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради, з теми «Адаптація першокласників до навчання в умовах Нової української школи».

Ганна Валеріївна розкрила присутнім зміст профілактичної програми для педагогічних працівників «Формування навичок стресостійкості у педагогів» та корекційно-розвиткової програми для першокласників «Перші кроки у шкільній країні», розповіла про різні форми корекційної роботи, зокрема, елементи арт-терапії, казко-терапії, пісочної терапії, аромотерапії і музикотерапії.  

Члени науково-методичної ради схвалили та рекомендували досвіди до використання в практичній діяльності педагогічними працівниками області.

Немає коментарів:

Дописати коментар