вівторок, 26 вересня 2023 р.

Увага!!!Конкурс!!!

Відповідно до наказу МОНУ від 21 вересня 2023 року №1142 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» цьогоріч Конкурс проводиться у номінації «Корекційно-розвиткові програми».

Метою Конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду, оптимізація інноваційної діяльності працівників психологічної служби, підвищення професійної компетентності та реалізація творчого потенціалу практичних психологів і соціальних педагогів. Автори програм зможуть додати матеріали Конкурсу до атестаційного періоду.
Конкурс традиційно проводиться у три етапи: районний буде проведений до 01 грудня 2023 року, обласний – до 01 лютого 2024 року, Всеукраїнський – до 01 травня 2024 року. До участі в кожному наступному етапі Конкурсу допускаються переможці попереднього етапу з визначеної номінації.
Наказ про проведення районного етапу Конкурсу буде надіслано найближчим часом місцевим органам управління освітою. Програми на обласний етап конкурсу просимо надсилати до 15 грудня 2023 року на електронну адресу НМЦПССОЧО – nmcpsiholog@gmail.com

Чекаємо на ваші творчі напрацювання! Хай щастить!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар