вівторок, 19 березня 2024 р.

                                Шановні колеги!

 Інформуємо вас, що відповідно до наказу Управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 11 березня 2024 року № 75 упродовж 01 квітня – 01 червня 2024 року у закладах загальної середньої освіти проводитиметься обласний конкурс відеоробіт учнівської молоді «Я ОК!».

Конкурс проводитиметься з метою здійснення психосоціальної підтримки учнівської молоді в Чернігівській області, відновлення психоемоційного стану здобувачів освіти і допомоги дітям у формуванні навичок життєстійкості у рамках реалізації Всеукраїнської програми збереження ментального здоров’я «Ти як?».

На Конкурс подаються відеороботи, що містять поради, рекомендації, вправи, створені здобувачами освіти для своїх однолітків за принципом «рівний-рівному» із метою стабілізації психоемоційного стану, відновлення стресостійкості, формування навичок резилієнтності тощо.

До участі у Конкурі запрошуються здобувачі освіти віком від 12 до 17 років закладів загальної середньо освіти області.

Умови участі у Конкурсі та вимоги до оформлення відеоробіт зазначено у листі ЧОІППО імені К.Д. Ушинського від 15 березня 2024 року №21/01-12/365, що найближчим часом надійде до закладів загальної середньо освіти.

Заявку на участь у Конкурсі, скріншот згоди батьків на участь у Конкурсі неповнолітніх здобувачів освіти та відеороботу з приміткою «Обласний конкурс відеоробіт «Я ОК!» надсилати на електронну адресу Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Чернігівської області Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти       імені К.Д. Ушинського: nmckonkurs1@gmail.com до 30 квітня 2024 року включно.

 

Бажаємо успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар