середу, 27 листопада 2019 р.

Навчання за програмою «Я вмію себе захистити»

26 листопада 2019 року на базі Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 Ніжинської міської ради Людмилою Третинніковою, методистом Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області проведено навчальний семінар для працівників психологічної служби міста Ніжина щодо формування безпечної поведінки у дітей віком 14-18 років https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2499353580342395&id=100008033312431
У рамках семінару учасників було ознайомлено з віковими особливостями дітей підліткового віку та окреслено коло актуальних для них соціально-психологічних та фізіологічних проблемних питань.
Із метою впровадження цих знань у практичну діяльність фахівців психологічної служби, проведено навчання за програмою «Я вмію себе захистити». Програма спрямована на формування особистих кордонів у дітей, навичок безпечної поведінки, в тому числі й у соціальних мережах.
Учасники семінару отримали сертифікати Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського та методичну літературу в електронному вигляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар