вівторок, 17 січня 2023 р.

Вебінар-практикум для працівників психологічної служби закладів освіти з проблеми «Психологічна допомога дітям у кризових станах»

17 січня 2023 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Навчально-методичним центром психологічної служби у системі освіти Чернігівської області було проведено вебінар-практикум для працівників психологічної служби закладів освіти з проблеми «Психологічна допомога дітям у кризових станах».

Особливості роботи практичного психолога закладу освіти з сім’ями, які зазнали втрати, висвітлила Ірина Лісовецька, методист Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області.

Методистом Центру Оленою Дрозд було розкрито питання адаптації до навчання в умовах воєнного стану. Особливий акцент Олена Миколаївна зробила на специфіці роботи з батьками.

Питання психологічної підтримки та соціально-психологічного супроводу дитини, яка переживає втрату, висвітлила запрошена спікерка Олена Сервачак, кандидат психологічних наук, доцент Донецького національного технічного університету, психолог-методист, тренер за програмою ПОРУЧ.

Матеріали вебінару-практикуму розміщено на блозі Навчально-методичним центром психологічної служби у системі освіти Чернігівської області.

Участь у роботі заходу взяли 30 працівників психологічної служби області.

Немає коментарів:

Дописати коментар