понеділок, 4 березня 2024 р.

Тренінги для медичних працівників

Протягом січня-березня 2024 року заступником директора Навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області Іриною Грищенко проведено 12 тренінгів для 240 медичних працівників відділень КНП «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради.

У рамках реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні на період до 2030 року та з метою формування навичок стресостійкості  у фахівців допомагаючих професій учасників тренінгів ознайомлено з фазами стресу, поняттями дистрес, еустрес та резилієнтність, перераховано типові помилки в уявленнях про причини і наслідки стресу, висвітлено індивідуальні стрес-фактори та основні стресові фактори соціального середовища, відпрацьовано навички психоемоційного розвантаження. Зазначені заходи сприяють профілактиці професійного та емоційного вигорання через усвідомлення важливості гармонії між усіма сферами життя особистості та значущості позитивного мислення у подоланні важких життєвих ситуацій.

Також працівники Чернігівської обласної дитячої лікарні взяли участь у тренінгах з формування лідерських якостей та відпрацювали навички роботи у команді. Зустрічі проходили у теплій, невимушеній атмосфері, учасники демонстрували високий рівень креативності та вмотивованості.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та тісну взаємодію фахівців психологічної та медичної служб.

Немає коментарів:

Дописати коментар